Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný článek. R^

Problém soužití kultur na malém prostoru je jako když chcete dva stromky postavit blízko sebe. Aby se Vám to povedlo, musíte osekat nějaké ty větvičky. Jenže pak přijdou další stromky a další a za chvíli zjistíte, že máte ze stromku pahýl. Tak umírá národní kultura. Jako pomalu uvařená žába.

5 0
možnosti
Foto

Kdyby islám nebyl naší euroatlantické civilazaci v podstatě nepřátelskou a nenávistnou idologií, tak by nějaký hidžáb nikoho nezajímal. Jenže ono to šátkem začíná a zavedením muslimského práva šaría v evropském chalífátu skončí.

11 0
možnosti
Foto

Mistře Buriánku, a on existuje nějaký věcný důvod, proč by studentky zdravotnické školy měly nosit při vyučování na hlavě šátek?

3 0
možnosti
MP

Nejenže je v školním řádu tento zákaz, ale je projev slušnosti nemít v místnosti nic na hlavě. I proto je tento zákaz, aby si školáci už od dětství zvykaly na určité normy slušnosti. Pokud by všichni měli při vyučování kapuce či kšiltovky, měla by ještě škola nějakou autoritu a respekt?

7 0
možnosti
VS

V72í32t 51S86o49b95o86t55k23a

3. 10. 2014 13:57

...nedávno jsem se  byl projít po Židovském hřbitově v Brně. Protože jsem se židovskou tématikou nikdy zvlášť nezabýval, překvapilo mě, že mužům je sem umožněn vstup pouze s pokrývkou hlavy. Nicméně - chtěl jsem jít dovnitř - a tak jsem si kšiltovku nasadil. A představte si, ani jsem si naší vážené:-) ombudsmance nestěžoval. Prostě - pokud jsou stanovena nějaká pravidla a já nechci být pro faul vyloučen, tak se jimi řídím a zbytečně nediskutuji:-)

11 0
možnosti
MR

Problém paní Šabatové je v tom že ji ujel vlak a doba. Dnes jsme svědky kdy se historicky znemožňují dva fenomény, náboženství a EU humanismus. Jsme svědky přelomové doby kdy vlastně naše občanské hodnoty a hodnoty civilizace umí pojmout jen hrstka společností, pro ostatní přináší chaos a nebo zdroj a postup k moci.

V naší zemí jež má základy v direktivním ovládání lidí minulým režimem, neumí většina společností pojmout a přijmout větší odpovědnost  a zákony a nařízení směřující k jejich ještě větší svobodě končí ještě větším chaosem a úpadkem ... .

4 1
možnosti
JC

Ji neukřičíte.

Neukřičeli ji ani komunisti s celý svým mocenským aparátem. Na nějaké výkřiky blogerů ona zcela kašle. I kdyby byl celonárodní ostrakismus, kašlalala by na to. Je to takové přesvědčení pravověrného ultralevičáka, že masy jsou zmanipulované a mýlí se, zatímco on má pravdu a svou pravdou je všechny zachrání.

11 0
možnosti
PP

Bohužel se díky politické situaci krátce po volbách dostala konečně napotřetí do funkce, kam se roky drala. A dostala se do ní v podstatě díky tomu, že např. takové ANO vůbec nevědělo, která bije, že to je nepodstatná záležitost a tak ji odhlasovalo. Spolu s polovinou ČSSD a TOP09.  Ale už nyní se proti ní i řada politiků napříč stranami staví.

Nejde o to jí překřičet, ale právě tlakem veřejnosti, která se taky teprve nyní seznamuje ve své většině s tím, co je Šabatová zač, jí zavřít do kotce ignorování, kdy pro tyhle své doporučení nebude mít žádnou podporu jak ve veřejnosti, tak u těch politiků pod tlakem veřejnosti. A ty její doporučení budou všichni brát maximálně jako toaletní papír.

2 0
možnosti
Foto

Existuje nějaký věcný důvod, proč by studentka nemohla mít ve škole šátek na hlavě? Například důvod zdravotní? Ohrožuje tím sebe nebo někoho? Neuslyší kvůli tomu výklad? Neuvidí do knihy nebo na tabuli? Myslím, že ne. Stejně tak neexistuje věcný důvod, proč by někdo nemohl ve škole nosit na krku křížek nebo Davidovu hvězdu. Nošení šátku není propagace džihadu, islám je u nás povolené registrované nábožeství.

0 17
možnosti
VP

já vím, vy potřebujete vždy trošku popostrčit ... u nás je slušností, když někam vlezu, pozdravit a smeknout pokrývku hlavy ... většina slušných lidí tak činí, školy si některé věci prostě dají do školního řádu a nebo prostě a jednoduše poprosí žactvo, aby ve třídách nesedělo v kapucích či kšiltovkách a nikdo v tom problém nevidí ... až na tyhle dámy, přirovnávat to ke křížku na krku a pod je fakt blbina na entou. Tady fakt nejde "jen" o ten islám, tady jde o školní řád či slušnost, to jen tyhle dámy z toho dělají náboženskou věc. Nebo Vy v práci, teda pokud nejste třeba nějaký mechanik, kuchař a pod nosíte na hlavě pokrývku? Nebo se zeptám jinak, viděl jste třeba někde na úřadech sedět chlapa v klobouku či kšiltovce? Nebo úřednici? Já se přiznám že né. Nevím proč do toho všichni motají náboženství, tady jde o slušnost a dodržování nějakých stanovených regulí. Tyhle dámy je prostě nerespektují a ohání se náboženstvím, né my, ale oni.

7 0
možnosti
PV

Já mám se šabatovou podobnou zkušenost jako ona s paní ředitelkou. Několikrát jsem jí doporučil hospitalizaci v nějakém psychiatrickém zařízení a vona na mě kašle. Asi to bude muset dostat příkazem ;-D

13 0
možnosti
Foto

Vy jste asi rozený smíšek, Vokurko.

2 0
možnosti
MM

Tak. Ať se paní Šabatová potáhne za nos, když je křesťanka a ať ví, co čeká křesťany od islamistů. Jen pro otrlé!!!  http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

6 1
možnosti
JC

Ona není křesťanka. Ona je marxistka - trockistka. Sama to o sobě říkala.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik