Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V domě, kde bydlím, na Jižním Městě v Praze se znásilňují děti pro komerční účely, jinak na Jižním městě se to dělá masově, a statistiky říkají, že 20% dětí v ČR je zneužito, v bytě nade mnou se 24 hodin vyrábějí drogy, výpary, pervitin jdou do mého bytu, drogy se vyrábějí i v jiných bytech domu a policie nikdy nic nevyšetří, už 7 let!!!

0 0
možnosti

J11a23n 68P86a26v61e32l

1. 9. 2014 21:58

Víte, děláte ze sebe hlupáka. Justici můžete vyčítat hodně věcí, zatraceně oprávněně, ale tady pláčete na špatném hrobě. Soudci se musí pohybovat v mantinelech vytyčených zákonem. Tady se musíte ptát zákonodárců.

0 2
možnosti

Jsem přesvědčem o tom, že již současný právní řád umožnuje zavřít člověka i při prvním deliktu.

1 0
možnosti
Foto

Recept na zlepšení české justice existuje. Tím je volba soudců jako např. v USA. V ČR většina občanů žádného soudce nezná, pokud se nedostane k soudu nebo nemá soudce v rodině či v sousedství. V případě přímé volby soudců občany a zavedení porot by se podle mého názoru odpovědnost soudců a kvalita rozsudků velice zlepšila.

2 0
možnosti
Foto

Diskutoval jsem problém s několika právníky i soudci. U nás k takovému pojetí (volba, porotní soudnictví, precedentní právo) stojí obrovský odpor zejména z pozic stávajících soudců. Plně jim vyhovuje prakticky nulová odpovědnost a celková džungle systému. Změna je neprůchozí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik