Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Je docela možné, že chybu udělali až při přepisování na hradě ... nebo až tam a dokonce schválně???? ????

0 1
možnosti
JP

Celá kauza není o chybách ale o slušnosti. Práce s dětmi mě naučila nikdy veřejně nepranýřovat chyby. U nejvyššího představitele státu lze toto považovat za více než jen neetické.

0 0
možnosti
Foto

A to je ještě otázka, zda by prezident, pokud by mu ty chyby někdo z poradců v dopise nevyznačil, na ně sám přišel.

1 0
možnosti
JF

J49a70n 75F71r63o91l72í42k

3. 2. 2014 14:34

Je zcela běžné, že významné osoby ve vysokém postavení nekontrolují detailně to co je jim dáno k podpisu. Od toho má např. ministerský předseda úřad vlády se svojí Nagyovou, která dře jako kůň, dostává statisícové odměny a odvádí precizní práci t.j. detailně kontroluje co jí nějaká písařka připraví. Zejména správnost jmen. Při tom ještě musí lupat se svým šéfem. Zdá se, že v ČSSD stačí jen to druhé.;-)

0 0
možnosti
KJP

Ten chudák co to psal za to nemůže, i mně se stane, že si svůj příspěvek 3 x přečtu, ale po čtvrté něco opravím, připíšu, a ODEŠLU. Přečtu si to a pak teprve VIDÍM. Domnívám se, že budoucí předseda vlády by měl proboha být vybaven takovým zázemím - například tajemníkem - který to ještě jednou PEČLIVĚ zkontroluje a ODŠKRTÁ a oparafuje, že je to SPRÁVNĚ!

To není selhání jedince, to je selhání systému. Pomoz nám pámbu!

A ten Sobotka by si měl proboha pamatovat minimálně jména těch co jim má šéfovat, těch které vede svým jménem představit panu prezidentovi. Jinak už z nás bude brzo Kocourkistán. Na otázky po vzdělání a předchozí praxi kandidátů, stejně jako na jejich majetkové poměry bychom se zřejmě od pana Sobotky dočkali velice zajímavých odpovědí! Škoda, že pan prezident nebyl v tomto směru zvídavější. Mohli jsme se třeba dobře pobavit.

0 0
možnosti
MM

Podepsat se umí. Ale na čtení nemá čas.

Chrlí kolem sebe slova a podpisy.

Podepsal před léty i privatizaci OKD.

Má plná ústa podpisů

a bude podepisovat i zvýšené platy úředníkům

a proč by to čet, když se umí podepsat

8 0
možnosti
PR

P10a21v18e89l 28R34y86s

1. 2. 2014 9:33

Soudnost u politiků? Michaeli, vy jste veselá kopa. ;-)

7 0
možnosti
Foto

Není co dodat :-( Toto vše by mohlo být náznakem, že dobře nám již bylo, nyní bude jen hůř!  ... ááále, škoda psát .... R^

3 1
možnosti
JH

J94a97n 89H58l90e64d45í71k

31. 1. 2014 23:46

tím veřejným shazunkem potvrdil náš president svou lásku k Sobotkovi a nám plebejcům ukázal svůj vtip, postřeh a odvahu, a že jsme volili správně. Tolik srandy nevyprodukoval Gustááv Husák za 20 let vladaření, co Zeman  za 18 minut přenosu jmenování vlády.

3 1
možnosti
TV

škoda, že neměl Zeman koule na to, jmenovat je přesně tak jak si Dluhoslav řekl a potom sledovat, jak bude shánět lidi se správnými jmény ;-D

2 0
možnosti
PV

napsal jste to presne - proste tyjatr.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS