Diskuse

Já Virotik I

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma.

10 1
možnosti
OK

Přesné, výstižné, pravdivé objektivní a bez urážení. Prostě velká karma. Jen už se "těším"  na ty naprosto nekonkrétní a obecné negativní výlevy Zemanových obdivovatelů, kteří Váš popis nezvratných faktů budou oceňovat pouze výkřiky do tmy. Oni totiž věcné argumenty na vyvrácení Vašich konstatování nemají ( a nikdy neměli ). Ale vím, že na Vašem článku se vyřádí, uvidíme.

16 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas. Je to tragické, když máme hlavu státu od které nevíme co se mu vylíhle v mozku.

7 0
možnosti
OK

Ale víme, víme. Víme, že s největší pravděpodobností to bude něco, čím si bude uspokojovat vlastní ego, nikoliv něco, co by bylo ku prospěchu tohoto státu. Jo, maximálně ještě nějaká ostuda. Karty jsou rozdány.

2 0
možnosti
SH

Jenom další z flusanců na Zemana. A tak co, Sedláčku, myslíš, že to Zeman bude číst? Nebo že by ti dokonce odpověděl? Ne, neboj, hrdinou jsi jenom na IDnes, ta to má v popisu práce.

2 15
možnosti
BM

To nejsou flusance, ale bohužel fakta. A jentak mimochodem. Ty Cvalínový "metody". tykání a oslovování příjmením by jste si mohl odpustiit vůči svým oponentům.....

8 0
možnosti
KL

Považovat vysokoškolsky vzdělané lidi za elitu národa je v dnešní době hodně odvážné.I když je velké množství skutečně chytrých a vzdělaných lidí,tak je i veliké množství,sice vzdělaných,ale na neschopných nebo spíš všehoschopných vyžírků.Obě skupiny jsou zastoupeny i mezi vyučujícími na VŠ.V parlamentu,senátu i vládách bohužel především ta druhá skupina.

1 1
možnosti
LB

žádná VŠ ještě z člověka inteligenta neudělala...inteligence je vrozená...i člověk se třemi VŠ může být v konečné fázi debil:-P

4 0
možnosti
JG

Na autora článku mám náskok. NIKDY jsem si Miloše Zemana nevážil jako politika.Navíc je Zeman dnes jen trapná figurka podporující takové lobby a Moravskou slivovici.

15 0
možnosti
JG

pardon ...tabákové lobby...

1 0
možnosti
PK

P10a94v90e35l 48K47u15l75a

9. 1. 2014 12:29

Koukám, že zase nějaký admin změnil titulek, což nikdy nepochopím, nicméně: karma !:-)

Já jsem to měl trochu jednodušší, neboť jsem si Zemana nevážil nikdy, ale velmi oceňuji všechny, kteří uznají svůj "omyl" ;-)R^

9 0
možnosti
JN

Nechci doopravdy nikoho urážet, ale Zemana mohli volit skutečně jenom ovce. Má za sebou kariéru, která odráží jeho charakter (nebo spíš bezcharakter), podílel se na privatizování státu a ke všemu se neumí ani chovat. Myslet si, že se může člověk změnit, je naprosto naivní. Spousta lidí trpí utkvělou představou, že funkce automaticky sebou přináší respekt a určitou úctu. To je ale hrubý omyl. Ta úcta musí vycházet z člověka a on si ji musí zasloužit. Ostatně na samotném příkladu profesorů je krásně vidět, jaký je rozdíl mezi tím, když se někdo chce stát profesorem a když se někdo chce stát prezidentem. Chci-li být profesorem, musím být zpravidla v něčem odborník a zabývat se tím pěknou řádku let, ne-li desetiletí. Chci-li být prezidentem, stačí správně lhát v pár měsíců trvající kampani a nemusím umět takřka nic jiného. Co z toho plyne ? Když to zjednoduším, tak to, že profesor může mít mou úctu "téměř (to zdůrazňuji) jen za ten titul (byl mu udělen za práci). Prezident může mít mou úctu, není-li to grázl, ale slušný člověk. Což je něco, o čem Zeman možná někdy zdaleka slyšel, ale pořádně nemá páru, co to je.

16 1
možnosti

nebo nekdo, kdo v KS spatroval jeste horsi volbu.

0 2
možnosti
Foto

I24v95a76n 54M37a59r16e94k

9. 1. 2014 12:07

!!Tedy při vší úctě k Vám p."blogger" prozřel" jste ale pěkně pozdě ! ! !8-o Rv !!

0 0
možnosti
PK

P38a95v65e92l 21K90u56l24a

9. 1. 2014 12:26

Pozdě, ale přece, to je třeba ocenit :-)

1 0
možnosti

To ze Zeman prehral svou pravomoc na predsedu naprosto zbytecne instituce je trapne a detinske, ale byt jmenovan potacejici se troskou taky neni zadne terno....Idealni varianta je zachovat soucasny stav a vymenit prezidenta.

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik