Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas s článkem. A současně i jisté rozpaky nad reakcí některých diskutujících, v tomto případě pana Bobuly. Veškeré výtky proti manýrům presidenta převrací do útoku typu - zhrzený volič K.S. 

Článek je o mravech pana presidenta, které jsou prostě na pováženou a které znehodnocují presidentský majestát. Někteří prostě nejsou schopni pochopit, že podobné články by autoři psali i v situaci, kdy by presidentem byl třeba Pepa Vosáhlo. /omlouvám se případné shodě jména s nevinným člověkem/.

Pokud nejsem schopen udržet své neřesti a negativní emoce na uzdě, nemám co dělat na Hradě. President státu prostě musí mít svou "stone face", musí se dokonale ovládat a musí za KAŽDOU cenu zůstat noblesní a slušný. Myslet si může cokoli.

Postoj paní Zemanové chápu, hájí manžela, to je sympatické, avšak nepřesvědčí o opaku zejména proto, že její manžel stále přitápí pod kotlem.

21 3
možnosti
JC

Lze předpokládat, a moje dosavadní živnotní zkušenost tomu i nasvědčuje, že kdo se jakkoli vysmívá lidem nemocným nebo postiženým, či se na ně vyvyšuje nebo jim ukazuje bezcitnost, pozná jejich situaci sám na sobě nebo na svých nejbližších.

A to, že nechápete nedávná slova pana Zemana o kouření, nesvědčí o jeho pokleslých mravech, ale o Vaší vakanci inteligence. Já v tom spatřuji nejlepší protikuřácký výrok z politických míst, jaký jsem za posledních cca 20 let slyšel.

13 4
možnosti
HB

Vidím to velmi podobně, viz níže.:-)

3 0
možnosti
ZB

Karma. Přesně tak, Zeman snížil úctu a respekt k funkci prezidenta do úrovně IV.cenové skupiny...

10 3
možnosti
KL

Díky Havlovi i Klausovi to už více snížit stejně nejde!

0 5
možnosti
HB

Jen krátce - definujte přesně - jen ta část národa, které se to hodí. Řekněme ta "lepší a slušnější" část národa, jejíž kandidát prohrál prezidentské volby a která se s tím dosud nesmířila a proto hledá každou příležitost, jak si kopnout. To jediné jste napsal opravdu pravdivě - ať už je pravda jakákoliv, tato část národa má jasno.:-P

9 13
možnosti
MS

Nemohu s Vámi souhlasit, MZ jsem nevolil, přesto není důvod, abych ho jako prezidenta neakceptoval a nevážil jsem si jej. Kdyby to alespoň trošku šlo. 

Kopat do něj není třeba, on si vždy naběhne sám.

9 1
možnosti
JP

Vše je pravda. Paní Zemanová se správně zastala svého muže. Jenže, bohužel, úcta k prezidentovi se dělí na dvě části. Úcta k úřadu jako takovému a druhá část se váže k osobě jako takové. Osoba Zeman si úctu nezaslouží už jen proto jak se choval ve volební kampani na prezidenta, kdy evidentně lhal a urážel svého protikandidáta. Připomínám také namátkou jeho chování např. k paní Věře Čáslavské v přímém televizním přenosu, hnus a ostuda!!!!. Jeho jednání a chování v prezidentském úřadu bylo popsáno v článku. Bohužel pro nás, je článek otřesně pravdivý

29 3
možnosti
Foto

R^

...a nejde náhodou o člověka, který se holedbá tím, že každý den někoho urazí? Napadají mne různá rčení, od přísloví "na hrubý pytel hrubá záplata" až po v podstatě biblické "kdo s čím zachází, tím také schází"...

K Ivance Zemanové se asidonesl latinský citát „Quod licet Iovi, non licet bovi“ neboli „Co je dovolenoJovovi (rozumějme bohovi), není dovoleno volovi“. Přeneseně tedy, že činy jsouposuzovány podle společenského postavení zúčastněných osob.

A protože se MZ cítí být bohem,jsou na Hradě asi přesvědčeni, že on si může dovolit cokoli, jeho ale před stejným konáním ostatníchchrání povinná úcta k úřadu, který vykonává.

12 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik