Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

paní Zemanová nemá vůbec potuchy o tom ze jejím manželem je Miloš Zeman

2 1
možnosti
PK

P49a32v11e11l 42K47u18l12a

7. 11. 2013 12:56

Tak to ona ví, kdo je jejím manželem. Zřejmě ale neví, co je to zač. :-/:-)

8 4
možnosti
IK

R^karma, není,co dodat.

6 0
možnosti
BM

Pane Sedláčku, obdivuji vás. Umíte číst, umíte psát, ale nedovedete poslouchat. Poslechněte si ještě jednou co a hlavně jak, říkal Zeman v Kutné hoře. A jestli nepochopíte, platí druhá věta.

Hezký den

6 9
možnosti
BM

Zde ani tak nejde o to, jak a co řekl, či co tím myslel. Faktem je, že dělá ostudu všude kam přijde. Na jednu stranu je dobře, že zrušil zahraniční cesty, alespoň nic neprovede. Už představa jeho návštěvy v Afghanistánu je děsivá, neboť ochrana jeho osoby po jeho "bontonech" bude muset být velmi náročná......

7 2
možnosti
MZ

Paní Zemanová nejspíš nic dceři říkat o škodlivosti kouření nemusela, neboť dcera se v té době nacházela na pornopárty.

11 6
možnosti
JV

Tvrdit že tento prezident nepije, má stejnou hodnotu, jako když bolševik tvrdil, že lidi na západě "žijou" v nouzi. Stačilo aby někdo vycestoval a lidi se dozvěděli.

Máme kolem sebe občany, kteří byli přijati prezidentem a ti vypráví co všechno hlava státu vypije během krátké chvíle. A v dobách premierování se vědělo, že po 11:00 nemělo cenu chodit do Strakovky, protože pan domácí byl už nepoužitelný. Zprávy z dnešní doby nejsou jiné.

4 5
možnosti

Docela by mě zajímal průzkum veřejného mínění s otázkou (neutrálně položenou, tj. asi přeformulovanou) "Pokud jste volil/-a pana Miloše Zemana prezidentem, volil/-a byste ho znovu?"

11 0
možnosti
Foto

Nic proti takovému výzkumu... nicméně větší relevantní hodnotu by měla prostá volební otázka ve smyslu, kdo by ho obecně volil...protože ta předchozí otázka nepředpokládá, že jeho dosavadní kroky a mediální obraz...by mu také mohly přinést jiné další voliče :)

3 0
možnosti

S ničím novým jste nepřišel, a navíc tohle "Jeden z jeho hlavních signálů poslední doby je, hulte, ale až vám bude 27." je naprosto skvělé, jen si představte, kdyby ho všichni mladí poslechli a počkali s foukáním až do 27? Věřte či ne, mnozí by nezačali ani pak;-D

4 2
možnosti
BM

Nepoznal jste tu ironii. Pan Zeman také řekl že kouření pomáhá proti Aizhamerovo nemoci a to tak že dříve než jí onemocníte tak zemřete.Také jste si z toho projevu vzal co se vám hodí že? Jako většina přítomných.

Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Tak "národ" si prezidenta neváží?:) To jsou mi ale věci :))

6 0
možnosti
Foto

A když se napíše - většina národa - taky s tím budeš mít problém?

0 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik