Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

ale stejně je nejpůvabnější výraz paní Zemanové že je to rouhání, tím povýšila svého manžela na boha ale patrně to tak nemyslela ;-D

22 3
možnosti

No, my nesmíme ani naznačovat, ale.....myslela ona vůbec ? Tím, že on momentálně sedí v kolečkové židli, která se navíc používá jen pro transport nemocných po nemocnici, nikoli ve vozíku pro zdravotně postižené, dělá to z něj hned skutečného, na vždy postiženého vozíčkáře? Asi ne. 

Takže nemocniční židle ho má za úkol uchránit před posměchem.

4 2
možnosti
Foto

Lze si dělat legraci ze sobce a sporsťáka,? Lze. Lze si dělat legraci z toho samého, pakliže je tento dočasně upoután na vozík, a to s velkou pravděpodobností vinou přesně toho, co je mu vyčítáno,  a co je důvodem zesměšňování už před jeho usednutím na ten vozík? Odpověď - nevidím důvod, proč by se i v tomto případě nemělo odpovědět - lze!

15 6
možnosti
MK

výborně napsáno!!!R^

13 4
možnosti
PB

Mně přišlo strašně vtipné jak si stěžovala že lidi kopou do člověka na vozíčku - člověka na vozíčku si představuju jako tělesně postiženého člověka co tento přístroj opravdu potřebuje k pohybu a ne člověka co na něm jezdí několik dnů/týdnů z důvodu malého úrazu. Z vozíčkáře si dělá legraci jen ubožák, ale kdo je vozíčkář a kdo ubožák je v tomto případě na velkou diskuzi

32 1
možnosti
PP

P74e33t68r 56P85a91c68k15a

7. 11. 2013 13:14

I já podporuji kouření. Kuřáci totiž zaplatí z cigaret část daní, kterou by jinak po mě chtěl stát.

2 2
možnosti

Když tak prohlížím názory diskutujících, patrně bude můj názor v těžké defensivě. Miloš Zeman je člověk jako kdokoliv jiný se spoustou chyb. Má ale také značné přednosti a ve vých rozhodnutích se chová jako hráč šachu, který má několik tahů dopředu promyšlených. Ve sdělovacích prostředcích je na něj nahlíženo veskrze negativně. Ptám se sám sebe: vadí víc vlastním občanům, nebo majitelům sdělovacích prostředků, kteří mohou jakoukoliv náladu úspěšně konstruovat. Abych se naprosto úpřimně doznal, musím všem říci, že mně daleko více vadil všeználek Klaus a přece kolem něj taková hysterie nebyla. Nebo mi snad všichni chcete tvrdit, že jeho amnestie byla pro celou společnost tím nejlepším řešením ????

8 15
možnosti
MS

¨To, že je v nemilosti médií, je jen jeho vlastním přičiněním. Jestliže je pro něj většina novinářů jen póvl a hnůj, nemůže čekat na nějakou příznivou odezvu. Při své nesporné inteligenci dosud nepochopil, že "sedmou velmoc" nemůže porazit, ani kdyby on sám a jeho nejbližší rodina byli čistokrevní Dušínové (jako že nejsou).

12 0
možnosti
BM

Podobný článek jsem se chystal napsat. Děkuji, že jste mne předešel, neboť lépe bych to nenapsal.

Takže velká karmaR^

14 4
možnosti
MS

Paní Zemanová zcela logicky brání svého manžela. Asi by bylo dost divné, kdyby veřejně potvrdila, že její manžel má problémy s alkoholem. Otázka ovšem je, jak dalece je její obhajoba manžela relevantní, když je veřejným tajemstvím, že před zvolením Miloše Zemana prezidentem žili dlouhá léta odděleně - ona v Praze, on na Vysočině. Vždyť ona vůbec nemusí mít potuchy, co tam ten její "jezevec" po večerech dělal. :-)

27 1
možnosti
ZH

Z39d42e93n77ě67k 50H14o58n84s

7. 11. 2013 21:12

Ano, je to logické, že paní Zemanová hájí svého manžela. Musím konstatovat, že je mi jí v této roli až líto. Obhajuje totiž neobhajitelné....

1 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik