Diskuse

Já Virotik I

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

zeman nebo kníže, jeden chlastá druhej chrápe, není mu rozumět takže je úplně jedno kdo je prezidentem. ale určitě bych nejmenoval profesorem nějakýho tatrmana který chodí po ulici s nápisem že je buzna.

0 4
možnosti

Co je to proti tomu, co prováděl havel ! Jak v osobním, tak veřejném životě...

2 1
možnosti
MB

Pěkně jste to napsal. Máte karmu :)

2 0
možnosti
Foto

Já si našeho prezidenta Miloše Zemana vážím.

Že z něj mainstream udělal hulváta a opilce není jeho vina. Pouze ta, že nevybíravě řekl, co si o takových médiích a novinářích myslí.

Když se hulvátství nebo opilství dopustí Schwarzenberg s Kalouskem, tak z toho mainstream naopak udělá jejich přednosti.

3 18
možnosti
MT

Ale jo, udělat z něj opilce, to si dobrým střihem umím představit. Nechme stranou, kde tedy berou takové množství materiálu, ze kterého se tenhle mediální obraz tak snadno vytváří. Ale jak to asi dělají s tím hulvátstvím? Zaměstnávají filmový studio a partu animátorů a celý noci falšujou buranský výroky do zpráv?

16 0
možnosti
ZJ

Také si našeho "prezidenta" nevážím.

6 0
možnosti
AF

Zemana si neváží mnoho lidí, hlavně ti, kteří nemohou přenést přes srdce, že volby nevyhrál spící Khódl.

3 19
možnosti
OK
BM

Vy Zemana vlastně hodnotíte podle toho jak vám to média naservírují. Vy filuto jak "geniální".

Hezký den

2 17
možnosti
MS

Jestli takto berete i jeho výroky a činy tak ano, máte pravdu. A také podle čeho jiného ho hodnotit? A nebo máte pocit, že jeho verbální projevy v přímém přenosu někdo zkresluje?

21 0
možnosti
PV

P19e68t97r 37V92l85c40e62k

9. 1. 2014 14:25

Je fantastické, že máme prezidenta, který rozčeřil ty zahnívající a tuchnící vody v českém rybníku......;-DR^

1 16
možnosti
TK

Nerozčeřil. Rozčeřil jen bahno u dna, které sám pomáhal vytvářet, a vrací ho zpět do oběhu.

16 0
možnosti
JB

To co se děje poslední rok je pro mne opravdová tragédie. Studoval jsem v Česku v čase, kdy v rodném Slovensku tajná služba zabíjela svědka toho jak nechala unést syna prezidenta, rozebírala se svoboda tisku zatímco v Cesku vládl Havel a Česko vstupovalo do NATO a EU. Přestěhoval jsem se do Ceska když tady vládl Klaus, kterého nemám rad a v mnoha věcech s ním nesouhlasím, ale stále to všechno mělo vysokou úroveň a přes jeho snahu mít a někdy uplatnit trochu vic moci než Havel mělo jeho prezidentování úroveň hodnou svých demokratických předchůdců a úřadu jako takového. I když někdy s nechutí ale měl respekt k ústavě a rozděleni moci. Ted si tady říká prezident mocí nenažrané hlasitě mlaskajici pra..... Které označí ústavní zvyklosti za idiotsk e a nenechá si ujít žádnou příležitost někoho urazit nebo odměnit své věrné psy. Mám tříleté dítě a další na cestě a zmocnuje se mě pocit úzkosti. Kam se tato společnost, kterou jsem tak obdivoval a choval k ni úctu a respekt muze jeste propadnout?!

28 2
možnosti
SH

Vrať se zpátky, Ať si užiješ vaší politiky. Nikdo na tvoje výplody není zvědavý.

3 27
možnosti
KC

Jó, pan Zeman! Většina národa si ho zvolila do čela, ale to spíš ukazuje na hloupost a  ztrátu důvtipu voličů než na hloupost pana Zemana. Chtěli mít na Hradě pacholka, podrazáka a opilce, tak se jim to podařilo. K tomu nelze nic dodat.

18 0
možnosti

na hloupost naroda ukazuje to, co se dostalo za vzber do druheho kola, bohuzel. I kdyz ani v prvnim kole nebyl zadny stoprocentni kandidat (aspon pro me)

5 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4119x
Životem unavený, starostmi strhaný a jinak v pohodě (když si vezmu všechny prášky).

Seznam rubrik