Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Osobně si myslím, že MZ dobře ví, že lže, případně překrucuje fakta. Nicméně - jako "nestranický" president visí všude na volebních plakátech jedné strany a tu je potřeba futrovat už proto, že je v ní spousta nýmandů, přizdisráčů a lidského odpadu, který neumí nic jiného, než kandidovat za cokoli.

Karma za článek

8 0
možnosti

Bydlím v panelákovém sídlišti. Dva velké paneláky jsou nezateplené, okna stará, jen někteří nájemníci si je vyměnili a to za své. Tyhle paneláky patří velkým podnikatelům, kteří značně zvedli nájmy po zrušení regulace. Ostatní domy jsou ve společenství vlastníků, opravené, zateplené a do fondu oprav (nájem) platili vždy méně než nájemci neopravených domů patřících vekopodnikatelům a na opravy si nemuseli půjčovat.

Ještě  k daním : http://www.blisty.cz/art/69806.html

1 0
možnosti
VH

Regulace nájemného (původní nájmy) byla zrušena? Ale jděte!

  Mám byt městské části, sice cihlový, ale to je dnes nedostatečné. A divte se! Je nazateplený. Okna mám platová - za své! Kdo je nemá, má regma (neb za 75 let existence domu jsou fakt skoro na nic.

  Ta domy byly zřejmě prodány z majetku města. Paneláky se prodávaly za 30 ÷ 40 % odhadní ceny. To se pak snadno splácí (vlastně na náš účet).

1 0
možnosti
MM

Souhlasím s obsahem článkuR^

7 1
možnosti
VH

Vždy jsem měl jisté pochybnosti, zda pan Zeman je alespoň trochu chytrý, nebo jen chytrost díky dobré paměti (a vyčteným bonmotům) předstírá. Poslední půlrok není o čem pochybovat.

  Je před volbami a Zeman potřebuje jej adorující stranu (a "straníky") dostat do parlamentu. Víte, kolik lidí je z jeho vět nadšených (a vím, že dokonce i ti, kteří chápou, že se jedná o kecy)?

  Jinak samozřejmě článek hodnotí fakta správně.

18 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS